فوت و فن قورمه سبزی مجلسی

فوت و فن قورمه سبزی مجلسی…اومدم با یه دستور قرمه سبزی که یه وجب روغن روشه…برو بریم…

اول مواد لازم پخت یک قورمه سبزی مجلسی و رستورانی رو بگیم و بعد بریم سراغ فوت و فن قورمه سبزی مجلسی:

۱-لوبیا (قرمز): ۳ قاشق غذاخوری برای هر نفر (لوبیاها حداقل ۳ ساعت باید داخل آب خیس شوند) اگه از شب گذشته هم بذارید که دیگه عالیه!

۲-سبزی قورمه سبزی: (برای ۴ الی ۵ نفر):

*جعفری: ۲۰۰ گرم

*تره: ۲۰۰ گرم

*اسفناج: ۲۰۰ گرم

*شنبلیله: ۱۰۰ گرم

*گشنیز: ۱۰۰ گرم

این سبزی ها رو خرد کنید و ۷۰ تا ۹۰ دقیقه (یا اگه دوست دارید سیاه بشه بیشتر) با روغن و حرارت ملایم سرخ کنید

۳-پیاز: ۱ عدد متوسط (ترجیحا پیاز درشت نباشه چون قورمه سبزی تون بوی پیاز میگیره)

۴-گوشت قرمز گوسفندی با استخوان: ۵۰ گرم برای هر نفر

ابتدا پیاز رو سرخ کنید تا طلایی بشه، گوشت رو اضافه کنید و بعد زردچوبه ( یک قاشق چای خوری)،فلفل سیاه (نصف قاشق چای خوری) رو اضافه کنید و ۲۰ تا ۲۵ دقیقه حرارت بدید، سبزی های سرخ شده، لوبیای خیس خورده، و آب جوش رو هم اضافه کنید.

اجازه بدید به جوش بیاد، من همیشه نمک رو آخر اضافه می کنم که گوشت دیر پز نشه، لیموعمانی اضافه می کنیم در قابلمه را ببندید، نیم ساعت که گذشت چند تیکه یخ اضافه می کنیم، یخ باعث میشه قرمه سبزی شما بیشتر به روغن بیفته، بعد میذاریم ۳ ساعت روی شعله کم بپزه.

فوت و فن قورمه سبزی مجلسی

*فوت و فن قورمه سبزی مجلسی:

حالا اگر میخوای همه عاشق قرمه سبزی ت بشن و یه وجب روغن روش باشه، نکاتی که میگم رو انجام بده…

اولین کاری که میکنیم اینکه لوبیا قرمز رو ۳ ساعت قبل داخل آب میذاریم که خیس بشه، بعد از این ۳ ساعت میزاریم با آب یه مقدار بپزه…

لیمو عمانی‌‌ ها رو هم داخل آب میزاریم تا خیس بخوره، پیازها رو خرد می کنیم و با روغن و زردچوبه سرخ میکنیم…

یک مقدار که خامی آن گرفته شد تیکه­ های گوشت رو بهش اضافه میکنیم…فلفل سیاه به آن اضافه میکنیم…لوبیا قرمزها رو بهش اضافه میکنیم

سبزی های سرخ شده مون رو اضافه میکنیم… و بعد آب جوش اضافه میکنیم… در آخر لیمو عمانی­ هامون که خیس خورده بود، بهش اضافه میکنیم…

به به…قرمه سبزی مون با یک وجب روغن سیاه آماده ست…

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پشتیبانی واتساپ