قورمه سبزی با سبزی خشک

قورمه سبزی با سبزی خشک:

از قدیم گفتن قورمه سبزی که درست می‌کنی باید یه وجب روغن سیاه روش باشه بریم درستش کنیم، پیاز نگینی داریم توی روغن حیوانی تفتش می‌دیم تا سبک بشه و بعد زردچوبه و فلفل سیاه اضافه می‌کنیم

گوشت گوسفندی درشت خرد شده و خوب سرخشون می‌کنیم با همدیگه، لوبیا را از شب قبل خیس کردم داخلش می‌ریزم به آب جوش می‌ذارم تا بپزه

از سبزی خشک استفاده کردم برای هر نفر یک قاشق غذاخوری کافیه اگر سبزی فریز شده استفاده کردید، حتماً با گوشت تون خوب تفت بدید تا سرخ بشه خوشمزگی قورمه سبزی به سبزیشه هرچقدر سبزی رو بیشتر سرخ کنی خوشمزه‌تر می‌شه خورشت تون، برای چاشنی از لیمو عمانی استفاده کردم و اوسط‌ پخت بهش اضافه کردم

 برای چاشنی از آبغوره استفاده کردم چون قورمه سبزی من باید ترش ترش باشه خلاصه که جاتون خالی…

قورمه سبزی با سبزی خشک

از نظر من قورمه سبزی باید چرب و چیلی و ترش باشه دستور پخت خودمو با تمام نکاتش اینجا براتون می‌نویسم یه بار درست کن و نظرتو راجع بهش بهم بگو…

قورمه سبزی با سبزی خشک برای ۴ نفر:

گوشت گوسفندی نیم کیلو درشت خرد شده

لوبیا به ازای هر نفر یه مشت بسته

سبزی خشک به ازای هر نفر یک قاشق غذاخوری اگر سبزی فریزری استفاده کردید ۲۰۰ گرم

پیاز یک عدد بزرگ

نمک و فلفل و زرد چوبه

لیمو عمانی ۵ عدد (پرک شده)

آبغوره نصف استکان

روغن حیوانی برای سرخ شدن پیاز

***نکات مهم پخت قورمه سبزی با سبزی خشک:

✅️ مهمترین نقطه تو پخت قورمه سبزی سبزیش حتماً باید ریز خرد شده باشه، هرچقدر خوب سرخ شده باشه خوشمزه‌تر می‌شه

✅️ حتماً از آبغوره استفاده کنید

✅️ برای به روغن افتادن قورمه یک ساعت آخر حرارت کم باشه و درب قابلمه بسته تا به روغن بیفته

✅️ قورمه سبزی رو اگه لیمو شو کم بریزی خوشمزه نمی‌شه از من گفتن بود

 

 

 

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پشتیبانی واتساپ