طرز تهیه قورمه سبزی خوشمزه

طرز تهیه قورمه سبزی خوشمزه و راز یک قرمه سبزی جا افتاده اینجاست

اول بریم سراغ سبزی چون خیلی مهمه…نسبت سبزی برای ۴ نفر: (اگه خواستی خودت آماده کنی)

یک کیلو تره، نیم کیلو جعفری، سیصد گرم گشنیز و صد و پنجاه گرم شنبلیله و صد گرم اسفناج

ادویه قرمه سبزی هم می تونید یا از بیرون تهیه کنید و یا به روش من آماده کنید:

۱-یک قاشق غذاخوری تره خشک

۲-یک قاشق غذاخوری جعفری خشک

۳-دو قاشق غذاخوری شنبلیله خشک

۴-یک قاشق چایخوری ترخون خشک

۵-یک قاشق غذاخوری گشنیز خشک

این سبزی ها را با هم آسیاب کنید و از این مخلوط فقط یک قاشق غذاخوری به قورمه تون اضافه کنید و با طعم رستورانی این غذای بهشتی رو بچشید

بعد از اضافه کردن سبزی، من ۱ ساعت و نیم خورشت رو بصورت سوزن جوش گذاشتم جا بیوفته…زعفران و نمک اضافه میکنم

و همینطور به جای خود لیمو عمانی از پرک لیموعمانی استفاده میکنم که خورشتم تلخ نشه…

طرز تهیه قورمه سبزی خوشمزه

قرمه سبزی از اون غذاهاییه که یکم داستانش عجیب و غریبه یعنی برای ایرانیا مثل ناموس میمونه و میدونید که جزو بهترین غذاهای دنیا هم انتخاب شده….

طرز تهیه قورمه سبزی خوشمزه مرحله به مرحله:

اول دنبه رو ریز خرد میکنم و با حرارت متوسط اجازه میدم به روغن بیوفته، جزغاله‌ هارو از ظرف خارج میکنم

یک دونه پیاز رو خیلی ریز خرد میکنم و توی آن روغن تفت میدم. وقت اضافه کردن زردچوبست.

گوشتم که باید حتما گوسفندی باشه و حتما قلم داشته باشه. گوشت رو کمی درشت خرد میکنیم.

گوشت را اضافه میکنیم و کمی فلفل سیاه بهش میزنیم تا هم بوش رو بگیره و هم نرم بشه.حسابی تفت میدیم و روی آن آبجوش میریزیم تا سطحشو بگیره و ۴۵ دقیقه  تا ۱ ساعت میپزیم.

لوبیا باید از شب قبل خیس بشه، انتخاب من لوبیا چیتیه و ممکنه شما از لوبیای دیگه ای استفاده بکنید. در آب و نمک، ۴۰ دقیقه میپزیم و به گوشت اضافه میکنیم و حالا وقت اضافه کردن سبزی هست.

و اما برنج…ه اصل کار برنجه دیگه… بهتره برنج تون شامل برنج دودی هم بشه و ته­ دیگم که ته ­دیگ سیب زمینی یک چیز دیگه است.برنج رو هم به صورت چلو یعنی آبکش دم کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پشتیبانی واتساپ