طرز تهیه قورمه سبزی خوشمزه و راز یک قرمه سبزی جا افتاده اینجاست
اول بریم سراغ سبزی چون خیلی مهمه…نسبت سبزی برای ۴ نفر: (اگه خواستی خودت آماده کنی)
یک کیلو تره، نیم کیلو جعفری، سیصد گرم گشنیز و صد و پنجاه گرم شنبلیله و صد گرم اسفناج
ادویه قرمه سبزی هم می تونید یا از بیرون تهیه کنید و یا به روش من آماده کنید:
۱-یک قاشق غذاخوری تره خشک
۲-یک قاشق غذاخوری جعفری خشک
۳-دو قاشق غذاخوری شنبلیله خشک
۴-یک قاشق چایخوری ترخون خشک
۵-یک قاشق غذاخوری گشنیز خشک
این سبزی ها را با هم آسیاب کنید و از این مخلوط فقط یک قاشق غذاخوری به قورمه تون اضافه کنید و با طعم رستورانی این غذای بهشتی رو بچشید
بعد از اضافه کردن سبزی، من ۱ ساعت و نیم خورشت رو بصورت سوزن جوش گذاشتم جا بیوفته…زعفران و نمک اضافه میکنم
و همینطور به جای خود لیمو عمانی از پرک لیموعمانی استفاده میکنم که خورشتم تلخ نشه…

قرمه سبزی از اون غذاهاییه که یکم داستانش عجیب و غریبه یعنی برای ایرانیا مثل ناموس میمونه و میدونید که جزو بهترین غذاهای دنیا هم انتخاب شده….
طرز تهیه قورمه سبزی خوشمزه مرحله به مرحله:
اول دنبه رو ریز خرد میکنم و با حرارت متوسط اجازه میدم به روغن بیوفته، جزغاله هارو از ظرف خارج میکنم
یک دونه پیاز رو خیلی ریز خرد میکنم و توی آن روغن تفت میدم. وقت اضافه کردن زردچوبست.
گوشتم که باید حتما گوسفندی باشه و حتما قلم داشته باشه. گوشت رو کمی درشت خرد میکنیم.
گوشت را اضافه میکنیم و کمی فلفل سیاه بهش میزنیم تا هم بوش رو بگیره و هم نرم بشه.حسابی تفت میدیم و روی آن آبجوش میریزیم تا سطحشو بگیره و ۴۵ دقیقه تا ۱ ساعت میپزیم.
لوبیا باید از شب قبل خیس بشه، انتخاب من لوبیا چیتیه و ممکنه شما از لوبیای دیگه ای استفاده بکنید. در آب و نمک، ۴۰ دقیقه میپزیم و به گوشت اضافه میکنیم و حالا وقت اضافه کردن سبزی هست.
و اما برنج…ه اصل کار برنجه دیگه… بهتره برنج تون شامل برنج دودی هم بشه و ته دیگم که ته دیگ سیب زمینی یک چیز دیگه است.برنج رو هم به صورت چلو یعنی آبکش دم کنید.