طرز تهیه قورمه سبزی خوشمزه و جا افتاده

طرز تهیه قورمه سبزی خوشمزه و جا افتاده

قرمه سبزی درست کردن رو همه بلدن اما اینجا میخوام یک سری نکته‌­ها بهتون بگم که یک قرمه سبزی جذاب رو با روغن سیاه و یک طعم بی نظیر امتحان کنید…

۱-اول از همه یک پیاز بزرگ را نگینی ریز کنید و با زردچوبه تفت بدید. گوشت قورمه، گوسفندیه. ترجیحا چند تکه­ اش با استخوان،درشت باشد چون زود آب میشه.

۲-فلفل سیاه بزنید، لوبیا قرمز یا چیتی را از شب قبل خیس کنید و اضافه کنید. یکم رب بزنید، که در رنگ نهایی خیلی تاثیر داره.

۳-مهمترین بخش قرمه، سبزی قرمه سبزیه. حسابی سبزی رو تفتش بدید، آب اضافه کنید و بزارید بپزه

۴-لوبیا و گوشت که پخت، پرک لیموعمانی و ۱ قاشق رب آلوچه اضافه کنید که در طعم و رنگش خیلی تاثیر داره و حتما بزنید به غذا، بعد نمک را اضافه کنید و بزارید ریز ریز جا بیوفته…

طرز تهیه قورمه سبزی خوشمزه و جا افتاده

حالا بریم سراغ نکات اصلی طرز تهیه قورمه سبزی خوشمزه و جا افتاده

۱-یک پیاز بزرگ نگینی

۲-گوشت گوسفندی ترجیحا چند تیکه حتما با استخوان باشد

۳-رب گوجه یک قاشق کوچک در حد تغییر رنگ که باعث میشه قورمه تون از رنگ سبزی خارج بشه و خوشرنگ تر بشه اما

طعم رب اصلا غالب نیست

۴-سبزی خشک (به ازای هر نفر ۱ تا ۵\۱ ق غ سرپر)

۵-آب جوش

۶-پرک لیموعمانی، به جای لیموعمانی پرک لیمو خیلی بهتره (اگر لیمو می زنید چند تا سوراخ کنید و چند دقیقه تو آب جوش  بزارید تا تلخیش گرفته بشه)

۷-رب آلوچه…اندازه ی ترشی قرمه سبزی کاملا سلیقه ایه… میتونید علاوه بر پرک لیمو ، رب آلوچه هم بزنید چون باعث میشه

رنگ تیره تر و طعم خوشمزه تری بگیره (رب آلوچه نداشتید جایگزینش رب انار هم می تونید بزنید)

۸-نمک فلفل زردچوبه

۹-سبزی قرمه اگر فریزری می زنید باید حسابی سرخ بشه تا قرمه تیره تری داشته باشید اگر هم سبزی خشک می زنید،

درمرحله سرخ کردن حسابی تفت بدید

قرمه باید با شعله ملایم حدود ۵ تا ۶ ساعت بجوشه ریز ریز تا یه قرمه ی جا افتاده و خوشمزه داشته باشید

در قورمه سبزی سنتی لوبیا قرمز میریزیم اما لوبیا چیتی هم می تونید بزنید و حتما حداقل ۱۲ ساعت خیس کنید

 

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پشتیبانی واتساپ