طرز تهیه قرمه سبزی مجلسی:
دیدید بعضیا قورمه سبزی رو یه جوری درست میکنن عطرش تا سر کوچه میره؟ با من همراه شو تا بهت بگم چجوری…
پیاز را حتماً رندش کن تو روغن با کمی زردچوبه تفتش بده تا نرم بشه بعد سبزی که از قبل نیمه سرخ کردیم اضافه میکنیم و سرخشون میکنیم تا رنگ سبزی تیره بشه بعدش نوبت گوشتی که حتماً تیکههای استخونم داره
گوشتمون که یکم سرخ شد جعفری خشک ،اسفناج خشک و یک کوچولو ریحون میریزیم یکم تفت میدیم
لوبیایی که از قبل خیس کردیم یه تیکه آب قلم و آب جوش گوشت و لوبیامون که کامل پخت دیگه نوبت لیمو عمانی و آبلیمو و نمک ۱۰ دقیقه آخرم نوبت آب زعفرونه…
شده جای قورمه سبزی خورده باشی که به قول معروف آبش از دونهاش جدا باشه؟
برای درست کردن خورشت قورمه سبزی خوشمزمون اینا رو میخوایم:
سبزی قورمه ای(تره، جعفری، گشنیز، اسفناج)
گوشت گوسفندی
پیاز
روغن
لوبیا چیتی
لیمو عمانی
آب لیمو
آب زعفران
اسفناج،جعفری، ریحون خشک
آب
آب قلم(اگرداشتید بهتر)
نمک و فلفل و زرد چوبه
نکات مهم برای طرز تهیه قرمه سبزی مجلسی
رسپی قورمه سبزی را کامل بالا توضیح دادم حالا اینجا هم چند تا نکته بهتون میگم برای اینکه قرمه سبزی خوش رنگ و لعاب و جا افتاده و خوش عطر داشته باشید
۱. اصلاً داخل قورمه سبزی شنبلیله نریزید
۲. حتماً پیازی که داخل قورمه سبزی میریزید رند ریز کنید
۳ .مقدار جعفری را دو برابر سبزیها بریزید یعنی مقدار گشنیز وبقیه سبزی های هر کدوم نیم کیلو هشت مقدار جعفری باید یک کیلو باشه
۴. موقع سرخ کردن مقدار خیلی کمی ریحون و اسفناج و جعفری خشک حتماً بریزید
۵ .برای لعاب بهتر حتماً از گوشت گوسفندی با استخوان برای خورشت استفاده کنید
۶ .اگر داشتید از آب قلم یا عصاره گوشت استفاده کنید
۷. لوبیا را حتماً از قبل خیس کنید
۸. اگر از لوبیا چیتی استفاده کنید بیشتر لعاب میده
۹. سبزی رو با شعله کم خوب سرخ کنید و نسوزونید
۱۰ .حتماً از سبزی اسفناج به میزان سبزی جعفری استفاده کنید برای بیشتر لعابدار شدن
۱۱. لیمو عمانی رو با آب گرم یه چند ساعتی خیس کنید و سر و تهش را بزنید بعد داخل خورشت بریزید
۱۲. آب قلم اگر داشتید حتماً یه تکه بریزید عالی میشه
( سبزی که من استفاده کردم قبلش کمی تفت داده بودم فریز شده بود)
زمان پخت کامل غذا حداقل چهار تا پنج ساعت