طرز تهیه سبزی خشک قورمه سبزی

طرز تهیه سبزی خشک قورمه سبزی

بیشتر از ۱۰ ساله که من سبزی قورمه رو به این روش خشک و سرخ میکنم. تو این روش دیگه سبزی نیاز به نگه­داری توی فریزر نداره و عطر و طعم خورشت هم بی نظیر میشه.

سبزی هایی که به عنوان سبزی خشک قورمه استفاده می کنم شامل: تره، جعفری، گشنیز، شنبلیله و برگ چغندر هست.

حتما از سبزی­ های تازه و درجه ۱ استفاده کنید بعد از پاک کردن ۳ مرتبه می شوریم و میذاریم آبش کامل بره، بعد روی پارچه نخی پهن میکنم که خشک بشه و بعد هم ریز ریز خرد میکنم.

توجه کنید که سبزی قرمه هر چی ریزتر خرد بشه لعاب بیشتری به خورشت­ مون میده. سبزی روی حرارت میزاریم تا آبش کامل بره و تغییر رنگ بده، به نحوی که خشکی سبزی کامل معلوم باشه. بعد هم روغن اضافه میکنیم و توی روغن سرخش میکنیم.بهترین روش نگهداری سبزی قرمه همینه روشه…

طرز تهیه سبزی خشک قورمه سبزی

مواد لازم طرز تهیه سبزی خشک قورمه سبزی:

۱-تره ۶۰ دسته یا ۳ کیلو

۲-جعفری ۳\۲ تره ۴۰ دسته یا ۲ کیلو

۳-گشنیز نصف تره ۳۰ دسته یا ۵\۱ کیلو

۴-شنبلیله کمی کمتر از گشنیز ۲۵ دسته یا بیشتر از ۱ کیلو

۵-برگ جغندر یا اسفناج ۲۰ دسته یا حدود ۱ کیلو

اگه رنگ سیاه خورشت قورمه سبزی براتون مهمه سبزی رو با روغن، زمان بیشتری سرخ کنید، حتما سبزی خشک قورمه رو حتما توی یخچال نگهداری کنید.

شنبلیله عطر بی نظیری به خورشت میده اما اگه زیاد بریزید خورشت تلخ میشه.

سبزی رو بعد تفت دادن جایی بذارید که زیرش هوا رد و بدل بشه وگرنه خیلی زود فاسد میشه بعد سبزی رو با قاشق زیر و رو کنید که سبزی خشک بشه و کپک نزنه.

خورشت تون با این سبزی خشک خیلی خوش عطر و خوشمزه میشه حتی خیلی بهتر از سبزی تازه…

توجه کنید که برای خشک کردن سبزی قورمه از برگ سبزی ها استفاده کنید، ساقه های کلفت و درشت رو دور بریزید و ساقه های ریز و نرم رو استفاده کنید

 

 

 

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پشتیبانی واتساپ