سبزی قورمه سبزی چیست

سبزی قورمه سبزی چیست:

می‌دونستین ترکیبات سبزی قورمه چقدر روی خوشمزگی خورشت تاثیر داره این آموزش نکته‌های خوبی داره که شاید هیچ کدوم از ما بهش توجه نمی‌کردیم:

برای ۶ کیلو سبزی قورمه ما نیاز داریم به:

۲ کیلو تره ۲ کیلو جعفری سبزی‌های دیگه گشنیز شنبلیله کرفس و اسفناج از هر کدوم ربع کیلو نیاز داریم

به جای اسفناج میشه از  مقدار کمی چغندر هم استفاده کرد استفاده از کرفس هم اختیاری است

می تونید کرفس را حذف کنید عطر خوب قورمه سبزی مربوط به شنبلیله است که ما فقط برگ‌های اونو جدا می‌کنیم چون ساقه ش سفته دور می‌ریزیم ساقه گشنیز نازک و خوشبو است فقط لازمه که ساقه و برگ‌های زرد اون جدا بشه

برگ‌های جعفری رو هم از اون قسمت که ساقه اصلی شروع می‌شه جدا می‌کنیم قسمت‌های ترد شاخه کرفس را هم جدا می‌کنیم و ساقه سفت رو دور می‌ریزیم پاک کردن تره قلق خاصی نداره فقط کافی قسمت پایین تره ها جدا بشه تا موقع شستن توی اون قسمت‌ها گل و لایت باقی نمونه

نصف ساقه برگ چغندر رو هم جدا می‌کنیم بعد پاک کردن سبزی‌ها اون‌ها را داخل تشت بزرگی می‌ریزیم خوب می‌شوریم

داخل آبکش می‌ریزیم چند ساعت میزاریم بمونه تا آبش خشک بشه بعد از خرد کردن سبزی‌ها اون‌ها رو داخل قابلمه می‌ریزیم روی شعله متوسط مدام هم می‌زنیم تا کاملاً آب سبزی تبخیر بشه و حجم سبزی به نصف برسه من سبزی را اصلاً سرخ نمی‌کنم روغن هم اضافه نمی‌کنم همین که آب سبزی کشیده بشه بعد از خنک شدن به اندازه‌های دلخواه بسته‌بندی می‌کنیم نوش جانتون باشه

سبزی قورمه سبزی چیست

سبزی قورمه سبزی چیست؟

این میزان برای ۶ کیلو سبزی خورشتی هست:

تره ۲ کیلو

جعفری ۲ کیلو

گشنیز ربع کیلو

شنبلیله ربع کیلو

برگ چغندر ربع کیلو

برگ کرفش در صورت دلخواه یک کیلو

توضیحات

***از ریختن زیاد تره اصلاً نترسید یعنی اگه از دو کیلو هم بیشتر شد نگران نباشید که خورشتتون خوشمزه‌تر هم می‌شه

***در مورد جعفری بگم که جعفری مکمل تره هست و این دوتا همیشه باید اندازه هم استفاده بشه

*** گشنیز هم زیاد نباشه چون طعم گشنیز به  شیرینی می‌زنه خیلی تو خورشت دلچسب نیست

***عطر اصلی خورشت قرمه سبزی به شنبلیله است ولی نمی‌شه زیاد ریخت چون باعث تلخ شدن خورش می‌شه چاره چیه؟

میشه بعد از پخت کامل خورشت ۱۰ دقیقه آخر یک قاشق شنبلی خشک و آسیاب شده به خورشت اضافه کرد این کار دو تا فایده داره یکی اینکه عطرش حفظ می‌شه و دوم اینکه لعاب خوبی هم به غذا میده

 ***برگ کرفس اختیاری می‌تونید هم نریزید ولی به نظر من خوشمزه‌تر می‌شه

***در مورد برگ چغندر هم بیشتر تو سبزی آش استفاده می‌شه یعنی سبزی آش هرچه برگ چغندر بیشتری داشته باشه خوشمزه‌تره ولی برای خورشت زیاد نمی‌ریزیم چون باعث تغییر رنگ خورش میشه بهتره از اسفناج استفاده بشه که باعث لعاب دادن به خورشت می‌شه

***در مورد شوید هم من اصلاً شوید استفاده نمی‌کنم چرا ؟!چون طعم خورشت بیشتر شبیه به طعم آش می‌شه حالا اگه شما دوست دارید می تونید در حد همون رو به کیلو بریزید

انشالله که یه خورشت قورمه سبزی خوشمزه و جا افتاده داشته باشید

 

 

 

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پشتیبانی واتساپ