آموزش قورمه سبزی مجلسی رو در این پست بخونید…من که میگم خوشمزهترین قرمه سبزی ها، قرمه سبزی مامان بزرگهاست…اگر دوست داری قرمه سبزیت طعم قرمه سبزی مامان بزرگا رو بده تا انتهای این پست، همراه من باش…
من برای شروع یک دونه پیاز بزرگ رو همراه مقداری روغن و زردچوبه تفت میدم تا پیازها سبک بشه، بهتره که پیازتون رو رنده کنید و مقداری که پیازهاتون سبک شد بهش گوشت گوسفندی رو اضافه کنید، بهتره گوشتی که استفاده میکنید ترکیب چربی و گوشت با استخوان باشه اینجوری قرمه سبزیتون خیلی بهتر میشه
یکی از اصلی ترین نکاتی که قرمه سبزی تون رو بهتر میکنه، همین تفت دادن گوشته
این تفت دادن باعث میشه که دنبههایی که داخل گوشته روغنشون رو حسابی پس بدن پس، از تفت دادن گوشت، اصلا غافل نشید
دومین نکته خیلی مهم اینه که ما سبزی قرمه رو حسابی سرخ میکنیم، همینجوری که از رنگش پیداست ولی وقتی میخوایم قرمه سبزی درست کنیم، مجددا سبزی قرمه رو تفت میدیم تا روغن سبزی ها حسابی دربیاد، رنگ تیره ی قرمه سبزی و روغنی که روی قرمه سبزی جمع میشه، به خاطر همین سبزی هست که داریم تفت میدیم
لوبیاها رو هم از شب قبل ۲۴ ساعت خیس میدیم و به مواد قرمه سبزی اضافه میکنیم و تفت میدیم، ترکیب گوشت و سبزی و لوبیا رو حسابی با هم تفت میدیم، بهش آب اضافه میکنم و به مدت ۲ ساعت ونیم میزاریم، که حسابی جا بیوفته آبی که به خورشت اضافه میکنیم باید آب جوش باشه بعد در قابلمه رو میزاریم تا خورشتم جا بیوفته ،توی این مدت حواستون به آب خورشتتون باشه که خیلی خشک نشه
من لیموها رو چند دقیقه قبلش خیس میدم و ۳۰ دقیقه آخر به خورشتم اضافه میکنم روی لیموهام چندتا حفره ایجاد میکنم، برای اینکه گوشت خاو دیرپز نشه نمک رو در مرحله آخر به خورشت اضافه میکنم
ما شمالی ها آخرسر به قرمه سبزی مون ۱ قاشق رب قرمزم اضافه میکنیم، خیلی رنگ و عطرشو بهتر میکنه. شما هم امتحانش کنید.
اینم یه قرمه سبزی با نکات خیلی ساده ولی درعین حال فوق العاده جا افتاده و خوشمزه…
شماهم حتما حتما امتحانش کنیند…شما برای خوشمزه تر شدن قرمه سبزیتون چیکار میکنین؟ برام کامنت کنید.
قرمه سبزی مامان بزرگا قر فر نداره که فقط چندتا نکته ریز داره، همین… دوباره میگم نکاتو…
۱-اول از همه پیاز رنده شده رو به همراه زردچوبه و روغن تفت بده
۲-پیاز که سبک شد بهش گوشت گوسفندی همراه دنبه اضافه کن تفت بده تا روغن دنبه دربیاد
۳-رنگ اصلی قرمه سبزی بخاطر سبزیشه پس حسابی سبزی سرخ کن (از قبل)
۴-داخل قرمه سبزی تفتش بده تا روغن سبزی حسابی در بیاد
۵-لوبیا از قبل خیس کن تفت بده
۶-شعله خیلی زیاد نباشه بذار خورشت حسابی جا بیفته
۷-نمک مرحله آخر اضافه کن تا گوشتت دیرپز نشه
۸-آب زیاد به خورشتت نده که آب دون جدا باشه